Ny kontrollsjef i NSS

Publisert: av Ann-Kristin Kristoffersen

Gustav Sæter har nå overtatt ansvaret for kontrollavdelingen i Norges Sildesalgslag.  I en periode på 2 år skal Sæter fungere som kontrollsjef.  - Nye utfordringer gjør at vi alltid må gjøre vårt aller beste, sier den nye kontrollsjefen som overtok ansvaret 1. november

-    Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven som kontrollsjef i laget.  Det er gjort et godt og grundig arbeid i årene som ligger bak oss, så nå blir det min oppgave å vedlikeholde og utvikle avdelingen til det beste for våre fiskere og kjøpere, sier Sæter.

Kontrollavdelingen har i dag 5 kontrollører fordelt jevnt over hele Norge.
I tillegg søker vi nå om ytterligere forsterkninger.
Søknadsfristen for stillingen som kontrollør går ut 10. november, så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid, sier Sæter.

Lena Brungot som fram til november har vært kontrollsjef i NSS er gått inn i en midlertidig stilling som konsulent i Fiskeri- og Kystdepartementet.
Brungot er etter planen tilbake i Norges Sildesalgslag høsten 2015.

 Gustav Sæter har lang erfaring fra kontrollarbeidet i NSS og har dermed sterk og god kompetanse fra det arbeidet som skjer i kontrollavdelingen.
- Det er nok en fordel med litt erfaring.  Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven, og håper vi kan fortsette det gode samarbeide kontrollørene har både med fiskere og kjøpere, avslutter Gustav Sæter.

Siste nytt