Ole Arvid Nergård på halen til Norwegian?

Publisert: av Ann-Kristin Kristoffersen

Fiskeri-gründeren Ole Arvid Nergård kan havne på halen til en Norwegian-fly. Han er blandt de nominerte fra landets nordligste fylker til å få plassen på halen til ett av Norwegians fly.

Haleheltene er en viktig identitetsbærer for vår merkevare og kandidaten må derfor være en vi kan identifisere oss med, skriver Norwegian om kampanjen.

Et av kriteriene for å bli portrettert på haleroret til et Norwegian-fly er at
kandidaten  personen ikke er nålevende og  må ha tilhørighet til en av de respektive fylkene konkurransen avholdes. I tillegg må kandidaten må ha utmerket seg og inspirert andre og være en utfordrer i sin tid.

Flyselskapet skal denne gangen ha en hale-helt fra hvert av de tre nordligste fylkene, og har bedt om forslag til
nominere kandidater og invitert reisende og andre til avstemming.

Fiskeri-gründer Ole Arvid Nergård fra Lysnes, som bygde opp Nergård-konsernet, har fått så mange stemmer at han inå ligger på en solid 5.plass. Norwegian skal telle oppstemmene og klaregjøre finalistene fram til 5. desember. Deretter blir det en finale i perioden fra 9. -11. desember om hvem som endelig får pryde halen på flyene.

I nominasjonsbegrunnelsen heter det følgende:

«Ole Arvid Nergård har har betydd betydelig for Troms og for Nord-Norge med sin fiskerivirksomhet og det konsernet han bygde opp. Dette med seg selv som drivkraft og seg selv som rådgiver.»Les mer om kampanjen og avgi din stemme på nettsiden til Norwegian her: http://halehelter.no/stem/

Siste nytt