Konferanse om fisk og seismikk

Publisert: av Roar Bjånesøy

Norsk olje og gass inviterer til Fisk og seismikk 2014 på Britannia Hotel, Trondheim 12. - 13. februar. -Samlingen går over to dager og vi oppfordrer fiskere om å melde seg på, sier saksansvarlig Elling Lorentsen i Norges Fiskarlag.

Seminaret i Trondheim er en arena for informasjon, kunnskap og dialog mellom de to næringene og jeg håper mange fiskere vil se det som nyttig å delta og melde seg på innen fristen den 3. februar, sier Lorentsen på Fiskarlagets hjemmesider.

-Vi har i mange år hatt et samarbeid om felles utfordringer for petroleums- og fiskerinæringene og de siste årene har dette samarbeidet gitt stadig bedre resultat, sier Lorentsen.

Seniorrådgiveren arbeider med saksområder som berører de to næringene og er også Fiskarlagets administrative representant og sekretariatsansvarlig for topplederforumet Ett Hav.

-Topplederorganet har forøvrig bidratt til økt arbeid med felles utfordringer for næringene. At Statoil engasjerte fiskeriveteran Erling Skåtøy som fiskerikyndig i fisk og seismikk-saker har i sum gitt en bedre dialog og forståelse for fiskerinæringens behov og driftsmessige utfordringer hos noen selskap, understreker Elling Lorentsen.

Kan få bistand
Reise og opphold til todagers-samlingen bestilles av den enkelte deltaker, samt at overnatting kan bestilles hos Britannia Hotel.

Aktive fiskere kan etter avtale få godtgjørelse for reise og opphold, samt tapt arbeidsfortjeneste etter Norges Fiskarlags regler.

Søknad om å komme inn under denne ordningen skal sendes til Norsk olje og gass v/Toril AG Husby ( [email protected] Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ), samtidig med påmeldingen.

Påmelding til seminaret gjøres ved å fylle ut påmeldingsskjemaet du finner her

Påmeldingsfristen er satt til mandag 3. februar 2014 kl. 12.00

Hotellbestilling gjør du selv til: 73 800 810 eller [email protected] Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (med referanse Norsk olje og gass)

 Her kan du se programmet for seminaret

Siste nytt