Ny kontrollør

Publisert: av Ann-Kristin Kristoffersen

Stig Arne Eliassen er ny kontrollør i Norges Sildesalgslag.  Stig begynte hos oss 6. januar.  Allerede neste uke blir den ferske kontrolløren å se ute i feltet i Nord-Norge.

Stig Arne Eliassen er fra Tromsø og 37  år gammel. Han er ansatt som kontrollør i en midlertidig stilling i to år fremover.

Stig har en allsidig yrkeskarriere bak seg både som fisker, men også som  mannskap på forskningsfartøy. Med bred erfaring fra både linefisket, garnfiske, trål og ringnot har han de best forutsetninger når han starter kontrollørarbeidet neste uke.

Sammen med en av Sildelagets erfarne kontrollører skal de første dagene brukes til å blir kjent med rutiner og hvordan kontrollarbeidet gjennomføres i praksis. 

- Jeg ble anbefalt å søke stillingen i Sildelaget av noen venner.  Etter å ha hørt mye godt om Sildelaget var det en interessant og spennende utfordring som kontrollør, sier Stig som denne uken har vært på kontoret i Bergen for å bli kjent med både laget og sine nye kollegaer.

- Jeg ser fram til å starte arbeidet ute i feltet neste uke, og gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Stig.Siste nytt