Endelig makrellen sin tur

Publisert: av Roar Bjånesøy

Makrellen er en veldig viktig fisk for norske fiskere, kjøpere og selvfølgelig Sildelaget. Da var det på tide at også makrellen fikk sin egen t-skjorte. Mackerel Rocks The Sea 

Sildelaget har hatt en tradisjon for å produserte flotte t-skjorter inspirert av de pelagiske fiskeriene. De siste årene har vi laget klassikere med tekster som:

  • Herring Rules The World
  • Eat As Matjes You Can
  • Magic Pelagic
  • Omega 3 Makes You Rock HardDen siste tiden har det kommet innspill til oss om ikke snart makrellen skal få sin egen versjon og en slik utfordring måtte jo Sildelaget selvfølgelig ta. 

Nå har flåten i løpet av de siste ukene ført i land mesteparten av de 220 000 tonnene makrell som vi har omsatt så langt av årets kvote. Makrellen har vært tilgjengelig, fiskerne har gjort en god jobb og landindustrien likeså som har tatt unna all fisken underveis til gode priser.
 

Så herved lanserer vi årets makrell-t-skjorte, etter at vi hadde en intern konkurranse om slagord, der også Havforskerne fikk komme med innspill. Selv om ikke det alltid er enighet mellom fiskere og forskere om hvor stor kvoten skal og bør være, så er jo alle enige om at makrellen er en av våre viktigste ressurser som uansett blir middag på utallige fat rundt om i verden hver dag. Og som alle vet så har den spredt seg over ufattelig store havområder de siste årene. 

Dobbel  

 

Dobbel


 For de som har lyst på noen eksemplarer så er det bare å sende en mail til Sildelaget på [email protected] eller ta kontakt med oss på telefon. Vi sender til de som vil ha ( så lenge lageret av førstehåndsopplaget varer) til kostpris som er NOK 100 per t-skjorte inkludert frakt. Husk å oppgi ønsket størrelse

 

Siste nytt