Ny IT-sjef i Sildelaget

Publisert: av Roar Bjånesøy

Rune Wiborg er fra 1 september ny IT-sjef i Sildelaget og ser frem til spennende tider i fiskerinæringen - også på den digitale siden.

Wiborg kommer fra stillingen som daglig leder i Screentek, en leverandør av webløsninger for profesjonelle kunder. Tidligere var han leder for produktutvikling hos Digitroll, et selskap som blant annet driver innen nettstrategi, kommunikasjon og ehandelsløsninger.

Wiborg har utdannelsen sin fra Institutt for Informatikk her ved Universitet i Bergen. I Sildelaget ser Rune frem til å jobbe med de unike systemene som Sildelaget har innen auksjoner, omsetning, avregninger, kvoteoversikt, fangssertifikater og mange andre ting som er totalen av tjenester som laget utfører for fiskerne, kjøperne, myndigheter og andre salgslag.

-Dette virket på meg som mange spennende og viktige oppgaver og jeg ser frem til å sette meg mer inn i detaljene i Sildelagets oppgaver og være med på å videreutvikle disse videre, sier Wiborg.

Wiborg tar over stillingen som IT-sjef i Sildelaget etter Øivind-Harald Bolstad som tidligere i sommer gikk av med pensjon. 

  

Siste nytt