Sildelaget søker .NET Webutvikler til fast stilling i Bergen

Publisert: av Roar Bjånesøy

Norges Sildesalgslag søker en .NET Webutvikler til vår IT-avdelingen i Bergen. Vi søker en person med relevant høyere utdanning og noen års erfaring

Se hele stillingsutlysningen på finn.no her:

*****

Vår IT-avdeling har i dag 6 faste ansatte. I tillegg benytter vi innleide konsulenter og andre tjenesteleverandører i utvikling og drift.

Ut over egen drift leveres driftstjenester til 3 fiskesalgslag i hvitfisksektoren. Selskapet CatchCertificate driftes også av Sildelaget, - en egenutviklet nasjonal portal for utstedelse av sertifikater ved eksport av all villfanget fisk til EU.

Norges Sildesalgslag har et stort tjenestespekter overfor sine brukere. Vi kan tilby gode muligheter i et spennende teknologisk miljø. Stillingen vil inngå i teamet som har ansvar for utvikling og forvaltning av nye og eksisterende digitale tjenester. 24/7- service medfører særlige krav til driftsstabilitet, så stillingen vil i tillegg inngå i vårt driftsteam.

Sentralt i våre systemer står vår elektroniske auksjons- og handelsløsning, ERP-system og web- og apptjenester for Norges Sildesalgslags brukere. Har du god erfaring fra utvikling av .Net frontend og backend og kompetanse innen database, applikasjon og infrastruktur, og i tillegg erfaring fra digitalt informasjonsarbeid, er dette en spennende mulighet for deg.

Vi søker en person med relevant høyere utdanning og noen års erfaring. Er du også opptatt av å levere gode brukeropplevelser til kunder både internt og eksternt så er det deg vi søker etter.

Konkurransedyktige betingelser.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til våre rådgivere i Rainfall:

Turi Birkeland på [email protected] eller 91569016
Sveinung Einan på [email protected] eller 48267521

 

*****

Siste nytt