Invitere til bootcamp for studenter

Publisert: av Roar Bjånesøy

Sett Sjøbein, på oppdrag fra Nærings- og fiskeridepartementet, vil gi 20 studenter muligheter til å lære mer om sjømatnæringen på en bootcamp i slutten av august

Dette blir den første av de to Marine student-bootcampene som Sett Sjøbeinskal gjennomføre på oppdrag fra Nærings- og fiskeridepartementet.

Vi søker de klokeste hodene blant studenter ved alle universiteter og høyskoler i Norge til den første bootcampen som skal gjennomføres på Sunnmøre 26. august-1. september, og vil med dette gi studenter en unik mulighet til å bli kjent med sjømatnæringen, og en unik mulighet for sjømatnæringen til å vise seg frem for studentene! Bootcampen på Sunnmøre vil bli arrangert i forbindelse med «Pelagisk Arena» som skal foregå i Ålesund 31. august


De som blir valgt ut får besøke spennende bedrifter, møte kreative folk og mulighet til å knytte viktige kontakter og skal samarbeide på tvers av egne kompetanseområder for å løse en av sjømatnæringens store utfordringer.
Studentene trenger ikke kunne noe om hverken hav eller fisk fra før, men må ha vilje til å lære og se hvordan det de kan fra før kan brukes i sjømatnæringen. Arrangementet er fortrinnsvis for studenter på siste års bachelor eller master-nivå.

Studentene søker om å få delta.
20 studenter velges ut til hver camp.
Alle kostnader (reise, kost, losji) dekkes av arrangør.
Søknadsfrist 15. juni!

Les mer om denne muligheten her


Se Søknadsskjema her: 

Siste nytt