Sammen på Nor-Fishing

Publisert: av Roar Bjånesøy

Fiskarlaget, Sildelaget og Råfisklaget står i år samlet under Nor-Fishing. Her får mange fiskere som tilhører en eller flere av disse organisasjonene en flott møteplass

Onsdag klokken 11:15 er alle velkommen inn på standene T-120, T-121 og T-122 i det nye store teltet.

Der vil Otto Gregussen, Paul Oma og Svein Ove Haugland holde en kort presentasjon om hvorfor vi står samlet på årets messe og hva som er viktig fremover for norske fiskere og fiskerinæringen.

 
Vi har en ny fiskeriminister, Harald Tom Nesvik, som tok over for Sandberg forrige uke midt under den viktige politiske Arendalsuken. Der stilte hele sjømatnæringen mannsterke, inkludert Fiskarlaget, Sildelaget og Råfisklaget, for å vise det politiske Norge den enorme verdiskapingen og innovasjonen som foregår i næringen.


Fiskeriminister Nesvik stilte villig og lyttende opp på de fleste av arrangementene samtidig som han hadde møter med ledelsen av fiskeriorganisasjonene som var i Arendal. Ministeren lovet også at han vil bruke ekstra tid på denne viktige Nor-Fishing messen der hele næringen er samlet. Det synes vi er veldig positivt.


Så da ønsker vi alle fiskere og andre velkommen innom standen både onsdag 22.august klokken 11:15 for dette lille arrangementet og alle andre tider når de besøker Nor-Fishing.


Norges Fiskarlag Stand T-120
Norges Råfisklag. Stand T-121
Norges Sildesalgslag. Stand T-122

Siste nytt