Klar for årsmøte i Bergen

Publisert: av Roar Bjånesøy

Norges Sildesalgslag har sitt årsmøte i Bergen 24.-25 Mai 2018. Her kommer blant annet innlegg fra statsekretær Åsheim fra departementet, samt innlegg fra Havforskningen og Sjømatrådet

Bestandsforvaltning, forskning og bestandsestimering for de store pelagiske fiskeartene er alltid et sort og viktig tema. På årsmøtet vil havforsker Aril Slotte komme med en oppdatert orientering fra Havforskningen.

Fra Sjømatrådet skal direktøren for markedsinnsikt og markedsadgang, Asbjørn Rørtveit snakke om de pelagiske markedsutsiktene. Pelagisk næring står for 9-10 millioner måltider hver dag og disse skal jo spises ett eller annet sted i verden. 

Og skal fisken komme frem til de best betalte markedene så er det viktig med gode handelsavtaler. Statssekretær Veroniva Pedersen Åsheim skal holde innlegg om status i arbeidet med markedsadgang på sjømat

 

Årsmøtet skal finne sted på Quality Hotel Edvard Grieg på Sandsli like ved Flesland Flyplass.

 

For full møteplan, klikk her:


For medlemmer i Norges Sildesalgslag som ønsker å være med som tilhører ( disse har da ingen stemme- eller forslagsrett) så finner du mer informasjon om dette her. Deltagelse for medlemmer krever påmelding. 

Siste nytt