NYTT EKSTRANETT & APP

Publisert: av Jarle A. Hansen

Sildelaget har lansert nytt ekstranett! Her er litt introduksjon

Digitale kanaler blir stadig viktigere i dagens samfunn, dette gjelder også for Sildelaget. Og i tråd med utviklingen ellers i samfunnet kommer en stadig økende andel av trafikken til våre hjemmesider via nettbrett og mobil. Dette har vi tatt konsekvensen av, og våre nye påloggede sider/ekstranett er derfor tilpasset alle enheter.

For å ta i bruk de nye tjenestene trenger du 2 apper på din telefon.


CatchSign

Vi har en ny og enkel e-signatur-App for signering av landings- og sluttsedler. Her får du oversikt over alle dine signerte sedler, og du må ha denne appen for å kunne signere sedler i nytt ekstranett. Forbered deg nå ved å laste ned App’en CatchSign fra App Store eller Google Play.

Du aktiverer App’en med den signeringsbruker som du allerede har via Sildelaget.
Brukernavn og passord = Signeringsbruker (Fødselsdato+3 første bokstaver i etternavn+3 første bokstaver i fornavn) + signeringspassord

Mer info og instruksjonsvideo finner du her:

 

Auth0 Guardian

I tillegg har vi en ny og sikker pålogging med multifaktor autentisering – forbered deg ved å laste ned App’en Auth0 Guardian fra App Store eller Google Play allerede nå! Auth0 vil brukes til pålogging både på ekstranett og vår nye Sildelaget-App som også lanseres snart.  

 

Bruksanvisning til førstehåndspålogging finner du her: 

 

Du kan også laste ned artikkelen som PDF

Siste nytt