Kun ny Sildelags app som gjelder

Publisert: av Roar Bjånesøy

I dag stenger vi den "gamle" appen til Norges Sildesalgslag. Nå må den nye brukes for å se innmeldinger, nyheter, kvoter osv. 

Tilbake i mai lanserte Sildelaget den nye NSSMobile app for våre brukere. Vi ser av bruken at mange allerede har tatt i bruk den nye appen.

I perioden frem til nå har og den gamle appen vært tilgjengelig for de som ikke har oppdatert, men fra idag, 2 september, blir ikke den gamle oppdatert med nye data. Dette gjelder og de som har hatt den gamle Expandit versjonen på PC.

For de som er ekstranettbrukere så kan de bare bruke oppdateringsfunksjonen på den gamle appen og ta i bruk den nye, hvis du da ikke allerede har gjort det. Instruksjoner følger nedenfor.Passordet på den nye app'en vil være det samme som på det nye ekstranettet.


Har du ikke logget inn på ekstranettet enda, må du gjøre det nå.

Innlogging:
Du må Auth0 Guardian appen for å logge deg på nytt ekstranett og NSSMobile. Last ned Auth0 Guardian fra App Store eller Google Play allerede nå!

Brukernavn: e-post
Passord: har blitt sendt på tekstmelding fra Sildelaget

Etter å ha lastet ned Auth0 Guardian appen, går du til ekstranettet på din PC og scanner QR-koden som kommer på skjermen med mobilen din.

Full bruksannvisning til innlogging på ekstranettet finner du her:


Om du allerede har logget deg inn på det nye ekstranettet, bruker du det samme brukernavnet og passordet i den nye NSSMobile appen.


For de som bare bruker appen uten ekstranetttilgang, det som tidligere het LITE versjonen, så må de gå til Apples App Store og søke etter Norges Sildesalgslag eller for Android mobiler gå til Googleplay og søke etter Norges Sildesalgslag. Da kan du installere den nye appen derfra.


Ny telefon?

Ta kontakt med oss.
Vi må nullstille Guardian-appen.

FA: +47 55 54 95 20 / Salg: +47 55 54 95 50

[email protected]

 

 

Siste nytt