Sildelaget gratulerer

Publisert: av Roar Bjånesøy

Norges Sildesalgslag sender sine hjertligste gratulasjoner til den nye fiskeriministeren, Geir-Inge Sivertsen.

-Vi ønsker den nye ministeren lykke til og ser frem til et godt og nært samarbeid om saker i fiskerinæringen som salgslagene er opptatt av, sier styreleder i Sildelaget, Jonny Garvik.

Erna Solberg kom med lovnader om videre vekst i hele sjømatnæringen da hun presenterte den nye regjeringen.

-Geir-Inge Sivertsen blir fiskeri- og sjømatminister for en viktig fremtidsnæring. En distrikstnæring som vi ønsker skal vokse videre, sa Solberg.

- Vi har hatt god dialog med Nesvik i viktige saker  og ser frem til å møte den nye ministeren ved første anledning for å vedlikeholde dette gode samarbeidet med myndighetene, sier adm. dir. i Sildelaget, Paul Oma 


– Sjømatnæringen er viktig for Norge fordi den skaper aktivitet og arbeidsplasser i hele landet. I tillegg er den en av de næringene med størst vekstpotensial. Vi skal fortsatt være en verdensledende leverandør av sjømat, og vi vil legge til rette for bærekraftig forvaltning, sier fiskeri- og sjømatminister Geir Inge Sivertsen på departementes hjemmesider. .

Geir Inge Sivertsen har vært statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet siden 1. november 2019. Da kom han fra vervet som ordfører i Lenvik kommune. Før han ble ordfører i 2011, var Sivertsen direktør i Nor-Team Entreprenørforretning. Han var varamedlem til Stortinget fra 2005-2009 og har en sivilingeniørtittel fra Norges Tekniske Høgskole (NTNU) i Trondheim.
Siste nytt