Warholm som ny sjømat-ambassadør

Publisert: av Roar Bjånesøy

Til høsten blir Karsten Warholm  stjerne i en helt ny TV-reklame for norsk sjømat.

Dette skriver Sjømatrådet.

Tidligere i år ble det kjent at den norske verdenseneren i friidrett har inngått et toårig samarbeid med Norges sjømatråd. Nå er partene i gang med å produsere en TV-reklame som skal vises i Norge og i utvalgte markeder i løpet av høsten.

- De første opptakene ble gjort i slutten av april, og vi er svært fornøyde med resultatet så langt. Sammen med Karsten Warholm ser vi frem til å skape enda mer entusiasme rundt norsk sjømat i utlandet og inspirere til økt sjømatkonsum i Norge, sier markedsdirektør i Norges sjømatråd, Camilla Beck.

Som hovedperson i TV-reklamen blir Karsten Warholm en viktig ambassadør for norsk sjømat. Det er en rolle Camilla Beck mener vil kle ham godt.

- Karsten er et stort og positivt forbilde for mange og har et nært og godt forhold til både sjømat og sjømatnæringen. I likhet med norsk sjømat er han en ledestjerne som konkurrerer på de største scenene i verden. Vi kunne derfor ikke fått en bedre sjømatambassadør, sier Beck.

les mer om kampanjen med Karsten Warholm her: 

 

 

Sjømatnasjonen Norge

  • Norge er verdens nest største sjømateksportør.
  • Årlig eksporterer Norge sjømat til rundt 150 land.
  • Hver eneste dag året rundt spises det 37 millioner måltider med norsk sjømat verden over.
  • I 2020 eksportere Norge over 60 ulike sjømatarter.

Målt i verdi er dette de 10 største enkeltlandene som Norge eksporterte sjømat til i 2020: Polen, Danmark, Frankrike, USA, Storbritannia, Nederland, Spania, Japan, Italia og Kina.

Siste nytt