Erik går av med pensjon

Publisert: av Camilla Klævold

Spesialrådgiver og tidligere økonomidirektør Erik Brinchmann-Hansen går i dag av med pensjon

- Denne dagen måtte jo komme, likevel kan jeg si at jeg ikke har gruet meg, sier Erik Brinchmann-Hansen.

Brinchmann-Hansen har vært ansatt i laget siden 1991, da han begynte som økonomidirektør.

- Erik kom inn i Sildelaget i en svært krevende tid, etter konkursen av kredittkassen hadde påført laget svært store tap. Han kom inn som økonomidirektør og etter at Erik tok over styringen over økonomi og finans i Sildelaget har laget oppnådd den trygghet og tillit som en organisasjon som Sildelaget er avhengig av, sier adm.dir. Paul Oma.

- Jeg vil si jeg har vært heldig, jeg har hatt mange spennende og utfordrende arbeidsoppgaver og det har vært en glede å jobbe for pelagiske fiskere i så mange år, sier Erik Brinchmann-Hansen.

I løpet av årene har han hatt mange verv. Blant annet som styremedlem i stiftelsen SSF fra 2002 – 2013. I 2017 ble han også daglig leder for Norges Sildesalgslags datterselskap Sildinvest og i 2018 fikk han ny tittel som spesialrådgiver da han trappet av som økonomidirektør.

- Det vil nok bli en stor forandring, men jeg tror utfordringene vil fortsette å komme og jeg ser fram til den nye hverdagen. For Sildelaget og Sildinvest sin del mener jeg at organisasjonene er i meget god forvaltning og vil fortsette den gode utviklingen, sier Brinchmann-Hansen.

- Erik har nytt stor respekt blant fiskere, ansatte, tillitsvalgte og Sildelagets finansielle samarbeidspartnere. Han kommer til å bli savnet, avslutter Oma.

Siste nytt