Gjenvalgt som styreleder

Publisert: av Roar Bjånesøy

Lars Ove Stenevik ble gjenvalgt som styreleder i Norges Sildesalgslag på årsmøte 7. mai

- Jeg vil takke for tilliten i et år til. Jeg er ydmyk for oppgaven og skal gjøre mitt beste for alle pelagiske fiskere, sier Stenevik når det digitale årsmøtet er avsluttet.

- Jeg vil også ønske de nye styremedlemmene velkommen og ser frem til å jobbe med mange spennende og utfordrende saker i styret fremover. Samtidig vil jeg takke de som går ut for den gode jobben de har gjort. De vil selvsagt bli takket av på en ordentlig måte når vi alle har anledning til å møtes igjen, sier Stenevik.

Selv om årsmøtet var digitalt, så ble det både samtale med statsminister Erna Solberg og fiskeripolitisk debatt på årsmøtet.

- Det var kjekt å ha statministeren på besøk for å løfte pelagisk næring politisk. Uansett politisk farge så er hun en dyktig politiker med detaljert kjennskap til mange utfordringer vi står ovenfor, sier Stenevik.

- Jeg håper at både ministerenen og politkerne som var med i debatten kan få fiskeri mer med i valgkampen fremover og at valgkampen blir ryddig og klar slik at det blir enkelt for oss fiskere å velge, sier Stenevik som også retter en stor takk til Sildelagets administrasjon for godt gjennomført møte


Også administrerende direktør Paul Oma var fornøyd med årsmøtet.

-Det digitale årsmøtet ble bra, og vi er glad vi fikk politikerne med oss på første dag. Det er viktig for oss å få frem våre synspunkter til de når de skal utforme fiskeripolitikk  fremover sier Oma

 

Siste nytt