Kvalheim blir ny utsending i Japan

Publisert: av Camilla Klævold

Sjømatrådets tidligere utsending i Frankrike, Johan Kvalheim, tar over stafettpinnen fra Gunnvar Wie i Japan og Sør-Korea.

Helt siden Johan Kvalheim kom hjem fra Frankrike i 2013, etter seks år som fiskeriutsending for Sjømatrådet, har både han og familien drømt om et lignende utenlandsopphold.

- At jeg får muligheten til å ta en runde nummer to som utsending for Sjømatrådet, er helt utrolig. Dette er drømmejobben, vi gleder oss veldig, sier Johan Kvalheim i en pressemelding, som går fra jobben som daglig leder hos verdens største sjømatkonferanse, North Atlantic Seafood Forum, NASF.

Men det er ikke bare Kvalheim som er fornøyd med nyansettelsen. Hans nærmeste leder hos Sjømatrådet, Børge Grønbech, direktør for globale operasjoner, gleder seg til å starte opp et nytt samarbeid med Kvalheim.

- Jeg er svært fornøyd med ansettelsen av Johan Kvalheim. Han har bred, internasjonal erfaring, god kjennskap til næringen og ikke minst kompetanse innenfor Sjømatrådets virksomhetsområder, som markedsføring, PR og markedsinnsikt, sier han.

Grønbech er glad for at Kvalheim søkte seg tilbake til Sjømatrådet, for erfaringene hans er verdifulle.

- Når vi nå har signert Kvalheim, vet vi at Sjømatrådet og næringen får tilført betydelig kompetanse til å videreutvikle det solide markedsarbeidet som er gjort i Japan og Sør-Korea de siste årene, konstaterer Grønbech, som takker nåværende utsending, Gunvar Wie, for jobben han har gjort.

Foreløpig ser det ut til at Kvalheim tar over jobben til Wie fra nyttår.

Siste nytt