Ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver/innholdsprodusent

Publisert: av Line Dale Nilsson

Vil du være med på å jobbe på verdens største markedsplass for pelagisk fisk som sild og makrell?

Norges Sildesalgslag - Kommunikasjonsrådgiver/innholdsprodusent

Norge er en av verdens største fiskerinasjoner, vi har en stor og variert fiskeflåte, vi fisker mange forskjellige fiskearter og vi eksporterer sjømat til hele verden.

Dette er en tradisjonsrik næring som har en enormt spennende fremtid foran seg, som er en viktig matleverandør av fisk, som har spennende og utfordrende arbeidsplasser og som skal forvalte våre fiskeressurser på en god, lønnsom og bærekraftig måte inn i nettopp fremtiden

Midt i næringen sitter Norges Sildesalgslag som har ansvaret for omsetningen av all sild, makrell, lodde og andre pelagiske arter som fiskes i våre havområder. Hos oss samles fiskere, kjøpere, myndigheter, forvaltning, men også alle som skal og bør vite noe om en av Norges viktigste næringer

Informasjonsbehovet er stort i hele næringen. Vi skal gi god informasjon til fiskere og kjøpere som er på vår markeds- og auksjonsplass. Vi skal formidle nyheter, både skriftlig og visuelt, om næringen til et stort publikum både i Norge og internasjonalt. Vi skal og jobbe for å fremme norsk fiskerinæring, fiskeflåten, sjømaten vi fisker, bærekraftaspektet i og hele verdikjeden i sin helhet.

Kommunikasjonsavdelingen i Norges Sildesalgslag består av to personer. Vi har tett samarbeid med alle avdelingen og har hovedansvar for nettsidene, sosiale medier, interne sider, PR-arbeid, arrangementer vi deltar på og mye annet. Vi samarbeider og mye med de andre organisasjonene i hele sjømatnæringen. Stillingen rapporter til kommunikasjonsleder.

Hele utlysningen finner du her:

 

Siste nytt