Møtte ministeren i Oslo

Publisert: av Roar Bjånesøy

Nyalgt styreleder i Sildelaget, Lars Ove Stenevik, hadde i dag møte med fiskeriministeren sammen med adm. dir Paul Oma

Både pelagisk fiskeri og andre saker som er viktige for fiskernæringen var tema da fiskeriminster Odd Emil Ingebrigsten tok i mot Stenevik og Oma i Kongens gate i Oslo.

Dette var ministerens første fysiske møte med næringsaktører på sitt kontor etter at noen av korona restriksjonene har blitt løftet, deriblant da fysiske møter med mindre antall deltakere.

- Det er veldig viktg for oss å ha samtaler med ministeren om aktuelle saker og utfordringer i pelagisk fiskerinæring. Vi diskuterte blant annet  fiskerikontroll, loddefiske og markedsavgiften for pelagisk fisk og fiskesalgslagsloven,sier Paul Oma, og legger til at det var gledelig å høre fra ministeren at nettopp Fiskesalgslagsloven ligger fast

Også Stenevik melder om et konstuktivt møte.

- I mitt første offisielle oppdrag som ny styreleder i Sildelaget var det både hyggelig og veldig nyttig å møte ministeren og hans stab. Denne direkte kontakten mellom oss i fiskerinæringen og myndighetene er meget bra, det gjør at vi kan bidra med god informasjon til de som styrer og at vi sammen kan finne de gode og rette langgsiktige løsningene for videre vekst i næringen, sier Stenevik.

 

 

 


Siste nytt