Ny leder i Nordland Fylkes Fiskarlag

Publisert: av Camilla Klævold

Hanne Fagertun fra Værøy er ansatt som daglig leder i fiskarlaget, med oppstart i oktober

Dette melder Fiskarlaget. -Vi er svært godt fornøyd med å ha fått en dyktig og allsidig kvinne inn i våre rekker og ser frem til å få Hanne med oss i det som nå blir en ren kvinnelig administrasjon i våre lokaler i Bodø. Hun vil også i samråd med nåværende arbeidsgiver få anledning til å delta i forberedelsene og gjennomføringen av årsmøtet vårt i slutten av september, forteller styreleder Jan Fredriksen.

- Det er fiskeri jeg brenner for, sier Hanne Fagertun (38) som har arbeidet med fisk på ett eller annet vis fra barnsben av. Hun beskriver selv sin erfaring fra næringen som allsidig. Hanne Fagertun har arbeidet som fisker med not og snurrevad - og som produksjonsmedarbeider ved flere fiskemottak på Værøy.

Etter studier i Eksportmarkedsføring ved Nord Universitet har hun blant annet vært eksportsjef i Salten Fiskeindustri med ansvar for eksport, salg og kundeoppfølging.

Det siste drøye året har hun vært tilbake på hjemplassen i administrasjonen for fiskebåtrederiet Jarle Bergs Sønner AS, samt Brødrene Berg AS, som har fiskemottak og fiskeforedlingsbedrift.

Mer info på Fiskarlaget sin side:

Siste nytt