Ny rådgiver i Fiskarlaget

Publisert: av Camilla Klævold

Hanna Kristie Bakke-Jensen er ansatt som rådgiver ved Norges Fiskarlags hovedkontor i Trondheim

Dette melder Fiskarlaget på sine sider. Bakke-Jensen har en master i organisasjon og ledelse fra universitetet i Tromsø og skal arbeide med et bredt spekter av medlems- og organisasjonsfaglige saker. 24-åringen fra Båtsfjord flytter nå til Trondheim og starter opp i stillingen i Norges Fiskarlag den 12. august.

Bakke-Jensen har hatt en rekke verv i Høyre, og blant annet vært leder av Finnmark Unge Høyre og medlem av fylkesstyret i Finnmark Høyre. Hun har også vært praktikant i Høyres Stortingsgruppe og for Nord-Norges Europakontor i Brussel, samt hatt en rekke studentpolitiske verv under studietiden.

Hun mener sjømatnæringen er en av Norges viktigste næringer, samtidig som den står overfor utfordringer knyttet til bærekraft, miljøpåvirkning og samfunnsansvar.

– Dette er både spennende og vanskelige tema som trenger smarte løsninger. Jeg synes næringen er utrolig spennende har lyst til å bidra til at sjømatnæringen kan blir den beste utgaven av seg selv, sier hun.

Generalsekretær Otto Gregussen sier han er godt fornøyd med Fiskarlagets nye ansettelse.

– Vi har et bredt sammensatt kollegium som vil nyte godt av fagkunnskapen til vår nye medarbeider. Jeg fornøyd med at vi så raskt fikk avklart og bekreftet at Hanna ønsker å bidra inn med sine erfaringer i organisasjonen og ser frem til å ønske henne velkommen i staben 12. august.

Siste nytt