Sett Sjøbein søker studenter

Publisert: av Roar Bjånesøy

Sett Sjøbein skal kjøre ny marin student-bootcamp i november og ønsker kreative hoder fra studentmiljøene

Høstens andre marin student-bootcamp åpner nå for påmelding og og vi søker etter kloke hoder blant studenter ved alle universiteter og høyskoler i Norge. Du kan nå søke om å få delta på den andre bootcampen som gjennomføres på Nordmøre 2. november -7 november (hjemreise 8 november)

Finn søknadsskjema og mer informasjon her. 

De som blir valgt ut får dekket reise og opphold, besøke spennende bedrifter, møte kreative folk og mulighet til å knytte viktige kontakter for videre arbeidsliv.

Deltakerne får en oppgave som skal løses i tverrfaglige grupper og presenteres for en jury. Vinnerbidraget blir presentert 7 november på konferansen Produktivitetskonferansen til Kontali i Kristiansund.

Marin student-bootcamp 2017 Havbruk finansieres av Nærings- og fiskeridepartementet. Sett Sjøbein, som står for organiseringen, har arrangert flere bootcamper tidligere. Er du nysgjerrig på bootcampkonseptet kan du se film fra en bootcamp vi gjennomførte i 2016 på vår Youtubekanal her!

Hvem er du?

•Student i sluttfasen på bachelornivå eller masternivå på høyskole eller universitet i Norge. Alle studieretninger kan søke!
•Du trenger ikke å kunne noe om hav eller fisk, men ha vilje til å lære og se hvordan det du kan fra før kan brukes i sjømatnæringen
•Interessert i å lære mer om sjømatnæringen
•Har høy arbeidsmoral og samarbeidsevne

Vi tilbyr:

•Deltakerplass til 20 studenter per bootcamp, -du søker om å få delta
•Vi ordner reise og opphold, også kostnadene
•En uke sammen med andre engasjerte studenter fra hele landet
•Bedriftsbesøk, opplevelser
•Møter med sterke fagpersoner og interessante problemstillinger

SØKNADSFRIST 8. OKTOBER 2017

Skriv en god søknad der du forteller hvorfor vi skal velge deg.

De som blir valgt ut vil bli kontaktet innen 15 oktober.

 

Finn søknadsskjema og mer informasjon her. 

 

Om Sett Sjøbein


Sett Sjøbein er et nasjonalt samarbeid for å sikre rekruttering og kompetanse til sjømatnæringen, innenfor havbruk, fiskeri og sjømatforedling – og alle ledd i disse næringene.

Sett Sjøbein administreres av Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond (FHF) på vegne av Nærings- og fiskeridepartementet (NFD).

Sett Sjøbein finansieres av NFD og FHF.

Sett Sjøbein har to avdelingskontor, i Ålesund (Røysegata 15, 3.etg) og i Trondheim (Havnegata 9, Pirsenteret, oppgang B, 4.etg.), med en ansatt på hvert sted.

Sett Sjøbein tilrettelegger og gjennomfører ulike rekrutterings og kompetansetiltak i henhold til årlige føringer fra NFD.

Sett Sjøbein sitt arbeid er forankret i næringen gjennom både en Styringsgruppe og en Referansegruppe med representanter fra fylke, utdanning, opplæringskontor og organisasjoner.

Sett Sjøbein deltar på messer og konferanser/møter for å synliggjøre sjømatnæringens kompetansebehov og for å bidra til kontakt mellom ungdom og næringsliv.

Sett Sjøbein benytter sosiale media som nettside, facebook, youtube, twitter og instagram for å nå ut til våre målgrupper i tillegg til pressemeldinger og artikler til fagblad og aviser.

Siste nytt