Bergen Matfestival 2025
Fra fredag 5. september til lørdag 6. september brer Bergen Matfestival seg ut over sentrum.
03.09.2025 15:35 | Av Anette UddénTradisjonen tro støtter Sildelaget både Juviksild, Arjen og Slow Food Bergen, som vil stå på Festplassen og servere sild- og makrellretter gjennom hele festivalen, både fredag og lørdag. 
Hanne-Cecilie og Jon-Ragnvald under fjorårets matfestival i Bergen (Foto: Sildelaget).
I takt med det pågående makrellfisket setter også Sildelaget i år ekstra fokus på makrellen. Det blir flere spennende aktiviteter som løfter fram denne allsidige fisken, alt fra kokkedemo og grilling til sceneshow og smaksprøver. I tillegg inviteres publikum til et “Smak og prat”-arrangement, hvor matjessild blir servert i kombinasjon med sider, i samarbeid med Kolonialen Sann. Sistnevnte krever billettkjøp.
Sjekk ut hele det pelagiske programmet under:
|
Lørdag 6. september
|
For mer info om festivalen, les her.