Meny

Matjessild på Fløyen

Sjømat

Arjen Kraaijeveld om framtiden for sild.

19.04.2024 13:52 | Av Anette Uddén

I forrige uke arrangerte Smak av kysten en kompetanse- og inspirasjonssamling for medlemmer og samarbeidspartnere i Bergen. Samlingen gikk over to dager, og bestod av blant annet magiske smaksretter, foredrag om biologi, smak, AI og matsystemer - alt rettet mot restauranter og produsenter som ruster seg for fremtiden. 



På onsdagen fant samlingen sted i den flotte nyåpnede Fløirestauranten, og en av de som deltok på samlingen var Arjen Kraaijeveld som hadde tatt med seg matjessild for anledningen. Vi i Sildelaget tok derfor turen opp på Fløyen for å slå av en prat med Arjen, og for å høre mer om framtidsplanene hans for sild. Se videoen øverst i saken. 

 


Matjessild på rugbrød med egg og urter.

Vi kan også meddele at Arjen kommer på årsmøtet vårt 14.-15.mai for å servere sild, så det er bare å glede seg!
For å lære mer om matjessild og finne utsalgssteder nært deg, gå til matjes.no.